Black Scale

  • 0 Varer fundet

Black Scale tøj

Black Scale har skabt en tøjlinje, der udtrykker en form for sandhed inden for tøjstil, kunst og tilbehør. Black Scale T-shirts og caps er designet med inspiration fra religion, identitet, død og regering, som dermed skal udfordre én til at sætte spørgsmålstegn ved de idealer, man lever efter i dag. Med deres klassiske, udfordrende design har Black Scale skabt en tøjstil, som på kort tid er blevet en kæmpe succes, og som passer perfekt til den modebevidste og afslappede fyr, som ikke er bange for at skille sig lidt ud.

Vil du have god kvalitet? Så vælg Black Scale T-shirts og caps

Uanset om du går op i sport, bøger, klassisk musik eller dans, så er Black Scale-tøj for alle dem, som ikke er bange for at provokere og skabe debat omkring de idealer, vi lever efter i vores hverdag. Køber du Black Scale online, er du helt sikker på at blive tilfreds. Hele tøjlinjen er holdt i simple farver og med udfordrende, mystificeret billedsprog inspireret af de mørke sider, der findes i os alle. Derudover er tøjet og tilbehøret lavet meget funktionelt og med en god bevægelsesfrihed, som gør det ideelt til både afslapning og bevægelse. qUINTs Black Scale-shop har et stort udvalg af T-shirts og Caps med både simpel tekstprint og mere detaljeret design.

Black Scale er mere end bare tøj

Det flotte, enkle Black Scale-design blev skabt af to fyre i 2007, som åbnede op for den anerkendte streetwear fashion. De ville bruge mærket og designet til at skabe en balance inden for sand tøjstil, kunst og tilbehør. En ny generation af streetwear til den nye generation af købere. Begge grundlæggere har en baggrund inden for musik, men de havde aldrig regnet med, at deres mærke ville blive fokuseret på i musikkens verden. Alligevel har mærket fanget mange musikeres interesse, både sangere som Jay-Z og DJ’s, hvilket har givet de to fyre motivation til at fortsætte med at fascinere og begejstre den internationale modeverden.

Stort udvalg af Black Scale T-shirts og Caps online hos qUINT.dk

Enhver fyr, som gerne vil skille sig lidt ud og skabe debat, bør helt sikkert have en eller flere dele fra Black Scale, som f.eks. T-shirts, Caps, sweatshirts og meget mere. For mange fyre er det ikke kun vigtigt at være med på moden, men også at kunne give et budskab og overbevise andre om ens holdninger. Derfor kan du være sikker på hos qUINT at finde et stort og bredt udvalg fra netop dette brand. Vi gør meget ud af at have styles, som kan friste enhver, og som kan matche enhver stil, så man opnår det look, der passer en allerbedst. Du er meget velkommen til at lade dig inspirere og friste her på siden. Når du bestiller hos os, får du altid hurtig levering lige til døren, og vi kan garantere dig en sikker nethandel med høj service, hvor du altid vil være i trygge hænder.