Chill Collective

  • 0 Varer fundet

Chill Collective

Lean back, relax and enjoy! Det er Chill Collectives filosofi, som er inspirationen til deres kollektion og det udtryk, som kollektionen giver udadtil. Vi lever alle i samme verden og er i samme båd, så hvorfor stresse og bekymre sig? Don’t take life too seriously! Der er ingen grund til at komplicere tingene, og ingen grund til ikke at nyde livet i fulde åndedrag. Derfor afspejler Chill Collectives tøj det simple liv og hylder den chillede livsstil. Deres først kollektion hedder ’Fukking Jogging’, og er 90’ernes svar på et joggingsæt med nye, moderne tendenser. En fed måde at kombinere følelsen man får i det meget afslappede, lidt grimme joggingsæt med nytidens mode og streetfashion.

Chill Collective – et upcoming streetwear brand!

Brandet er super nyt, hvilket også gør det super spændende! Det er et dansk brand, der blev stablet på benene i foråret 2013, og som hurtigt er blevet kendt inden for branchen. Fyrene bag har sine rødder i det københavnske skater og streetmiljø, og derfor har de helt sikkert også fingeren på pulsen og ved lige præcis, hvad streetwearmoden burde indeholde. De adskiller sig fra andre brands med deres særprægede filosofi, som i bund og grund handler om meget mere end mode. Det handler ikke bare om tøj, men om en livsstil, og er en opfordring til alle danske fyre: chill! Deres kollektion holder sig udelukkende i gråtonerne, især i farvespekterets yderste ender: sort og hvid. Det forstærker det afslappende udtryk og giver dig et stilrent look, som nemt kan matches med dine blå jeans.

Til fyre, der elsker at tage en slapper

Chill Collective har valgt at fokusere på at producere caps, T-shirts og hoodies. Deres ’Fukking Jogging’-kollektion er perfekt til de afslappede streetweardudes derude, som ved, hvordan man tager en slapper. Det er tøj, som ikke bare giver dig det fedeste look, men som også afsender en statement og cementerer en livsstil. Her hos qUINT har vi samlet et stort udvalg af tøj fra Chill Collective. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så fandt du ikke lige det, du ledte efter i dag, så kig forbi igen i morgen.

Køb Chill Collective online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med tøjmærker, der har et budskab og et formål, og derfor er vi også faldet pladask for det dope tøj fra Chill Collective. Er du i gang med at forny din garderobe, så kig forbi vores webshop, og lad dig inspirere af de mange streetstyles, vi har samlet til dig. Er du til casual streetwear, så er Chill Collective lige noget for dig! Sammensæt deres stilrene caps med ethvert outfit, eller brug deres fede hoodies med et par lækre sneakers. Har du brug for at se, hvordan det lækre tøj klæder dig in real life? Så hop forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Her står vores afslappede personale klar til guide dig igennem junglen og finde lige præcis din style, som passer bedst til dig. Chill til vi ses!