DC Shoes

  • 0 Varer fundet

DC Shoes - til dig der elsker skateboarding

Hos qUINT bugner både butikkerne og webshoppen af nyt streetwear og mødetøj til fyre, og vi sørger for at holde hele udvalget opdateret hver dag. Et mærke vi især gerne vil anbefale til dig, er DC Shoes, som virkelig har gjort et indtryk på os hos qUINT. Brandet blev grundlagt i 1994, og siden har de hurtigt udviklet sig til at blive en ledende producent inden for performance snowboarding sko, og samtidig er de blevet et brand, der er kendt blandt mange inden for ekstremsport. I dag har DC Shoes et kæmpe produktsortiment, som inkluderer skater- og livsstilssko til både mænd, kvinder og børn, og samtidig har du også mulighed for at købe accessories, snowboards og snowboardstøvler, overtøj og meget andet.

DC Shoes sko - en legende blandt skatere

Dette er uden tvivl et mærke, der surfer lækkert og elegant med på tendenserne inden for mode og ekstremsport. Der er ikke mange skatere, som ikke ville vælge dette mærke som deres faste tilbehør. Man er ikke i tvivl, når der tales om en legende blandt skatere - DC Shoes er mægtigt populære, og det er et mærke, vi gerne vil give dig muligheden for at nyde godt af også! Så står du og mangler et par fede sko, som tilmed er super tekniske og designede til at kunne holde til den aktive livsstil og stadig være super smarte, er det helt sikkert et par DC Shoes sko, du skal vælge. Denne cool skatermode vil du aldrig få nok af. Med base i Californien er DC Shoes kendte for masser af sportiness og fede stilarter.

Bliv klædt street-smart på i alle sæsoner - DC Shoes T-shirt

Når du køber en DC Shoes T-shirt, vil du altid være cool og casual på den fede måde. Mærket har en letgenkendelig signatur i form af en helt personlig skaterstil, og stilen er super ungdommelig og kreativ. Med tøj fra dette amerikanske mærke vil det lige pludselig blive en ren fornøjelse at være skater i Danmark, og alle vil helt sikkert tage et ekstra kig, når du drøner ned af rampen. Med en DC Shoes T-shirt får du et lækkert og street baggy look, og samtidig er du garanteret masser af afslappethed samt maksimal komfort. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, hvis du køber en T-shirt fra dette mærke.

Køb cap og sko fra DC Shoes online hos qUINT

Vi er ikke i tvivl, når vi siger, at dette mærke vil vælte dig bagover af tilfredshed. Det stråler af attitude og personlighed, og vi har samlet de bedste produkter til dig lige her i shoppen. Du er meget velkommen til at kigge lidt nærmere på vores hjemmeside efter flere lækre produkter fra enten DC Shoes eller andre fede mærker. Du må også meget gerne kigge forbi en af vores mange butikker, hvor stemningen er god, og hvor der altid er et smil på læben. Vores dygtige personale vil gøre alt for, at dit besøg bliver en oplevelse.