Double U Frenk

  • 0 Varer fundet

Double U Frenk

Ethvert outfit har brug for nogle fede accessories. Der skal både smykker og tasker til! Det er den bedste måde, vi kan underbygge vores stil på og gøre den endnu mere personlig. Stilen kommer nemlig ikke kun til udtryk gennem tøjet. Når man vil have et fuldendt look, er de helt rigtige accessories et must. Det er her, at Double U Frenk kommer ind i billedet. Double U Frenk er et italiensk mærke, der blev grundlagt i 2013, og deres kollektioner består af en masse forskellige accessories, både ringe, armbånd, smykker og meget andet. Deres accessories er beregnede til at blive brugt hver dag, og de udtrykker en stærk streetwear stil. Lige noget for os!

Pep din stil op med Double U Frenk accessories

Det gode ved accessories er, at man kan bruge dem til at inkorporere de nyeste trends uden at skulle købe et helt nyt sæt tøj. Med Double U Frenk kan du hurtigt give nyt liv til dit yndlingsoutfit, der har lagt i skabet siden sidste år. Der skal ikke meget til, og så gør det en kæmpe forskel i sidste ende! Hvis man står og skal til fest, og man ikke lige har fået købt noget festtøj eller har lyst til at tage noget af sit knap så nye tøj på, da er det, at Double U Frenk accessories redder dagen. Du kan tage dem på til et par hverdagsbukser og - t-shirt, og så har du et nyt og moderne festoutfit! Double U Frenk accessories er produceret i et materiale, som er let og rustfrit, og så er det nikkelfrit. Fås det bedre?

Tilføj liv til din hånd med Double U Frenk ringe

Noget af det første en person lægger mærke til, når man hilser, er ens hænder. Hvad er mere præsentabelt end en super flot og street ring? Double U Frenk ringe er designet til dig, som ønsker noget lidt ekstra. Designet er råt, cool og anderledes. Du får næsten ikke et federe design andre steder. Double U Frenk ringe vil uden tvivl peppe dit outfit op på alle mulige tænkelige måder, og så er de super behagelige at have på. Ringe har i lang, lang tid været brugt som et slags symbol på hvilken familie, man kommer fra. I dag behøver den dog ikke kun stå for noget af betydning eller som et minde om en person. I dag er ringen meget mere. Den er en smart accessory, der absolut sætter prikken over i’et på din personlige stil, eller til at sætte et slags statement om, hvem du er.

Køb Double U Frenk armbånd og andet hos qUINT.dk

Double U Frenk armbånd er også en accessory, du absolut bør overveje at købe! Dette er et smykke, der har en signalværdi over for den, der bærer det. Designet er enkelt med et lille smykke bundet i. Du kan finde Double U Frenk armbånd her på vores hjemmeside, og du kan også komme forbi en af vores butikker og prøve det på.