Humör

  • 0 Varer fundet

Humör tøj med humor

Humör tøj har sin helt egen stil. Det er skabt med inspiration fra den unge, casual og internationale stil, man finder i storbyer som Berlin, London og Tokyo, og samtidig er det de smarte og uforglemmelig træningsdragter, som prydede reklameplakaterne fra 70’erne og 80’erne, der har givet inspiration til Humör designet. Mulighederne for at skabe en hel individuel stil er mange, og de mange farver, mønstre og detaljer fungerer så fantastisk godt for mange. Tøjet er kendt for dets meget glade og ofte drillende farver. Føler du dig fristet? Klik dig lidt rundt på vores hjemmeside og se lidt på vores udvalg af Humör online.

Udvalget er enormt hos Humör

Som et forholdsvis nyt mærke fra 2007, så er Humör tøj blevet ret så populært på meget kort tid. Med sin helt egen eksklusivitet laver de afslappet casual hverdagstøj, som dækker alle kategorier lige fra enestående bukser i specielle snit og fantastiske T-shirts til klassiske hættetrøjer og sweaters. Uanset hvad du er til, så er vi hos qUINT sikre på, at du blandt Humörs mange kollektioner helt sikkert finder noget, som passer præcis til din personlige stil. Mangler du noget smart og anderledes sportstøj til, når du skal op og træne, eller måske noget fedt festtøj til weekendens parties? Så tag et kig på Humörs mange forskelige kollektioner, hvor du også kan finde vovede prints og andre trends, som præger udseendet på tøjet. Et spændende og anderledes valg af stil kan med sikkerhed tilføje lidt ekstra spræl til hverdagen.

Det er kun et spørgsmål om fantasi for Humör

Hvor meget musik kan der egentlig være i en lille fold? Hvilken lyd kommer der ud af en skovmandsskjorte? Har en T-shirt egentlig nogen form for Humör? Det er nogle af de spørgsmål, du skal svare på for at kunne lave en beskrivelse af, hvad Humör-brandet står for. Selvom stilen er til at få øje på, så kan det være svært at sætte ord på det danske brand, som har gjort sig utrolig populært på den internationale modescene de seneste par år. Det er især med inspiration fra det pulserende storbyliv og elektronisk musik at man har designet tøjet, som ikke kan beskrives med ord men derimod fortolkes frit. Du har her muligheden for at skabe din helt egen individuelle stil. Det er svært ikke at lade sig friste!

Køb Humör online hos qUINT.dk

Mange af qUINT-kunderne er vilde med Humör, og det er blandt andet fordi, der er lidt for enhver smag. De er gode til at variere meget i indholdet i kollektionerne, så der både er lidt til den skæve og Humör-fyldte stil, men også lidt af det mere simple og nedtonede look, hvilket gør at mærket har et utrolig spændende udvalg, hvor alle fyre kan være med. Har du lyst til at prøve tøjet in real life, så kig forbi en af vore mange forskellige butikker rundt omkring i landet, hvor vores dygtige personale altid står klar med en hjælpende hånd.