Imaginary Foundation

  • 0 Varer fundet

Tanken bag tænketanken Imaginary Foundation

Synes du, det kunne være interessant vide, hvordan fantasien fungerer, og hvad det vil sige at tænke nyt? Hos Imaginary Foundation laver man undersøgelser for at eksperimentere i lige netop dette. De mener, at menneskeligt potentiale er vigtigt, og at fremskridt er noget, man kan finde alle steder. Imaginary Foundation bliver ledet af en 70-årig intellektuel mand, hvis far grundlagde Dadaist-bevægelsen, som var en litterær og kunstnerisk bevægelse, der startede i 1916 i Zürich. Grunden til, at Imaginary Foundation begyndte at sælge tøj, var for at få deres idéer fra tegnebrættet og ud i den populære kultur. Folk skulle have af vide, at fantasien er fundamental for at kunne lære og blive klogere.

Imaginary Foundation - kreativitet og eksperimenter

Det, som Imaginary Foundation går ud på, er at finde frem til essensen i fantasi, intuition, inspiration og den eksperimenterende ånd. Som de selv siger, så er det et skørt og magisk sted og den energi, som alle medlemmer af teamet kommer med, giver en helt fantastisk atmosfære, som gør, at de nogle gange, før møderne overhovedet går i gang, bliver helt opstemt og nervøs som om et uvejr var på vej ind over hovedet på en. Vores kreativitet og fantasi er det, som gør os klogere, og det skal vi udnytte mere. Dette kommer til udtryk i Imaginary Foundations design, som består af farver og mønstrer, der giver en helt unik og gennemført stil. Her har man virkelig formået at tænke kreativt og samtidig fået et flot resultat, som bliver svært at finde hos andre mærker.

T-shirts til enhver smag fra Imaginary Foundation

Hvis du ikke kender til Imaginary Foundation, så er det helt sikkert tiden værd at gå ind og udforske vores udvalg af T-shirts fra netop dette mærke. Designet er specielt, unikt, anderledes men alligevel fangende, og man er sikker på at få en T-shirt, som giver én et helt bestemt udtryk, og når den sættes sammen med et par fede jeans eller nogle smarte sorte chinos, så er stilen lagt. Mange af deres T-shirts er inspireret af de farver, man finder, når man gennem en kikkert ser på solsystemer og galakser ude i rummet. Samtidigt har man på nogle af trøjerne tilføjet noget helt simpelt i form af en sort mandeskikkelse med en hat, som giver et mere særegent præg til printet. Imaginary Foundation T-shirts giver et vildt fedt look, som på en måde er simpelt men samtidig udforskende og kreativt.

Køb Imaginary Foundation T-shirts hos qUINT.dk

Er du ikke helt sikker på, at Imaginary Foundation T-shirts er noget for dig? Så kig forbi en af vores mange butikker i landet, hvor du kan prøve tøjet og se, om det er noget, du skal investere i. Hos qUINT går vi meget op i at have et stort udvalg af de mest populære mærker, så derfor kan vi tilbyde dig T-shirts fra Imaginary Foundation til rigtig gode priser. Du kan også besøge vores webshop og lade dig inspirere af de mange styles, som mærket tilbyder. Der er noget for enhver smag. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål!