Les Benjamins

  • 0 Varer fundet

Les Benjamins til luksuriøse fyre

Les Benjamins blev grundlagt i 2011 af Bunyamin Aydin, og deres mål er at give verden et billede af det moderne Tyrkiet med deres kollektioner i en exceptionel produktkvalitet, der både udstråler avantgarde intellektualitet, en high-end livsstil og humor. De går op i kreativitet og innovation samtidig med, at de viser stor respekt over for den stærke kulturarv. Les Benjamins er et mærke, der er stærkt inspireret af de internationalt geopolitiske og sociale events rundt om i verden, og de søger fra sæson til sæson et arrangement, der skal være deres guide for sæsonens kollektioner. Les Benjamins specialiserer sig i brugen af materialer i en overlegen kvalitet samt i exceptionel printnings- og broderingsteknikker, så hvert produkt bærer både traditionelle samt fremtidige detaljer.

Skab din egen personlige stil med Les Benjamins T-shirts

En essentiel del af den mandlige garderobe burde uden tvivl være en Les Benjamins T-shirt, og det er ligegyldigt, om man er fan af det stilrene look eller er til det lidt mere vilde med printdesigns og farver. Les Benjamins T-shirts er til enhver smag, og du finder næsten med sikkerhed mere end en variant, der falder dig i god jord. I gamle dage blev T-shirten oprindeligt brugt af soldater i militæret, som bar dem under uniformen. De var hvide uden noget personligt præg, og deres formål var udelukkende funktionelt. I 60’erne begyndte det dog lige så stille at blive populært hos den daværende generation at gå med T-shirts, der var lidt mere personlige takket være James Dean og Marlon Brando, og dette har bl.a. ført til, at vi hos qUINT i dag kan tilbyde dig et væld af Les Benjamins T-shirts til gode priser.

Les Benjamins T-shirt til både forår, sommer og efterår

Der er ingen tvivl om, at T-shirten er fast inventar i en fyrs garderobe. Den er også smart at have, da den både kan bruges til jeans, chinos eller måske endda et par selskabsbukser. Du kan have den på en lun sommerdag og få lidt sol på armene eller bære den under en cardigan eller en blazer de lidt køligere dage, hvor den også giver et casual men alligevel stilet look. Med en Les Benjamins T-shirt får du ikke kun en beklædningsgenstand - du får et unikt sæt tøj, der kan matche din personlige stil. En Les Benjamins T-shirt er en stor del af den mest populære mode i dag, og du finder en masser fede varianter og designs her på vores hjemmeside, så surf løs og se, om der måske er en T-shirt, der falder lige i din smag.

Køb Les Benjamins sweatshirts og T-shirts hos qUINT.dk

Vi er en landsdækkende kæde af multibrand tøjbutikker, og vi har Danmarks bedste udvalg af modetøj til fyre. Hver sæson sørger vi for at have nye up-and-coming mærker bestående af det lækreste streetwear til fyre, som du kan finde her på hjemmesiden eller på hylderne i butikkerne. Kom forbi og se, om Les Benjamins sweatshirts er noget for dig eller prøv noget af vores andet smarte streetwear. Vores kompetente personale står klar til at rådgive.