Sorry Mom

  • 0 Varer fundet

Sorry Mom tattoo - pleje til dig

Efter at have set adskillige personer med en falmet eller knap helet tatovering, besluttede Sorry Mom at skabe en salve, en solcreme og en lotion, der som en helhed skal give den behandling, folk spurgte efter. I dag bliver deres produkter spredt over det meste af Europa og i USA via specialister fra branchen, der alle mener, at produkterne fra Sorry Mom er de eneste rigtige. Teamet består af Rasmus Cort Hansen og Thomas Blond Nissen, som får opbakning fra toppen af tatoveringsindustrien. Passionen for tatoveringer findes i dem alle, og Sorry Mom ønsker at sætte standarden en høj standard inden for industrien.

Modvirk infektioner med Sorry Mom tattoo creme

I ugerne efter du har fået lavet din ny tatovering, er det vigtigt at kunne behandle den, så du undgår sårdannelse og infektioner og dermed skaber de bedste betingelser for en hurtig og flot heling. Sorry Mom tattoo creme er en regenererende salve, der kan genskabe dine gamle tatoveringer og gøre dem friske at se på igen. Der findes næsten ikke noget værre end falmede og kedelige tatoveringer. Så føler man næsten, man har brugt mange penge på en halv oplevelse. Så skynd dig at anskaffe dig en Sorry Mom tattoo creme, så du er garanteret en flot tatovering i mange år. Husk at bruge den ofte, selvom fascinationen for den nye tatovering falmer - gammel kærlighed ruster jo aldrig!

Husk at købe Sorry Mom tattoo aftercare

Når man som tatovør eller bærer af fede tatoveringer virkelige skal nyde sit mesterværk, er det vigtigt at have de rigtige redskaber, så man kan få den fulde oplevelse. En ting der er vigtig at huske med tatoveringer, er vedligeholdelsen og efterbehandlingen af tatoveringerne, og derfor skal man have de rigtig remedier, så det kan gøres ordentligt. Derfor skal du anskaffe dig Sorry Mom tattoo aftercare, så du kan få mest muligt ud af din fede tatovering i længst tid. På den måde er du sikker på, at dine tatoveringer vil se bedst ud og samtidig holde huden sund. Det er absolut et must-have for enhver gentleman med tatoveringer at have noget Sorry Mom tattoo aftercare, så køb det her hos qUINT.dk.

Køb Sorry Mom tattoo lotion hos qUINT.dk

Hold dine tatoveringer skinnende og flotte, ligesom din bedstemor pudser hendes sølvtøj! Sorry Mom lotion kan hjælpe de nye med at hele og samtidig bidrage med masser af E-vitaminer samt pleje dine gamle, fede tatoveringer og få dem til at funkle igen. Find dem her i vores webshop eller kig forbi en af vores butikker, hvor du kan prøve Sorry Mom lotion på og se det skønne resultat. Vores personale står klar til at rådgive dig.