Starter

  • 0 Varer fundet

Starter cap til fyre med attitude

Hvis du leder efter caps, og du gerne vil have dem fra et brand, som virkelig ved, hvad de laver, skal du kigge lidt nærmere på Starter caps. Virksomheden startede tilbage i 1971 og pionerede derfor inden for fusionen af sportstøj. De har dermed 35 års erfaring inden for produktionen af professionelle produkter, som defineres af den høje standard og ægtheden. Tilbage i 1990’erne var dette brand en af de største på markedet, og deres populære caps er en af de ting, der gør, at de stormer frem med høj fart i disse dage. De startede med partnerskaber med professionelle college-ligaer inden for amerikansk fodbold, basketball, hockey og baseball. Med en Starter cap får du en cap, der helt sikkert vil spice dit outfit op, og du kan bære den til hvilket outfit, du ønsker.

Sports performance og autenticitet - Starter caps

Starter caps er caps, som har en helt speciel betydning. Navnet på brandet står nemlig for autenticitet, sports performance og arv. Starter caps definerer team, værdi, sjov og fællesskab, og brandet producerer sportstøj og fodtøj i den højeste standard overhovedet. Når sommeren er varm og solen står højt på himlen, kan varmen godt stige en lidt til hovedet, og her er det lækkert at have en cap, som kan køle en lidt ned. Med en Starter Cap kan du slappe helt af i øjnene samtidig med, at stilen er helt i top. Så en cap fra dette brand kan både gøre dit look mere moderne og cool samtidig med, at den er praktisk.

Gør som de kendte - køb Starter tøj

Ikke nok med at dette brand producerer sportsstjernernes favorit, nemlig den cool snapback cap, så designer de også noget af det fedeste sportswear. Noget af det helt populære Starter tøj er de lyse flashy satinjakker, som tilbage i 70’erne og 80’erne blev et statussymbol blandt mange unge. Desuden har kendte også valgt at bruge penge på både sportstøj, headwear, kasketter og andre accessories fra dette brand, og alle disse produkter er inden for de højeste standarder af stil og kvalitet. Grundlæggeren bag brandet hedder David Beckerman, som er tidligere basketballspiller for Southern Connecticut State University, og han forstår at designe tøj. Vi hos qUINT er nemlig vilde med Starter tøj, og det bliver du helt sikkert også!

Køb Starter snapback og tøj online hos qUINT.dk

Hos qUINT kan vi godt lide at klæde os tjekket på, og det skal gøres med stil. Derfor har vi sørget for, at du kan mænge dig i en masse lækre produkter fra kendte brands, så du altid har mulighed for at tilføje lidt ekstra godt til dit look. Se f.eks. vores udvalg af den cool Starter snapback cap, der med sit tjekkede design og cool logo helt sikkert vil spice dit outfit op. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter flere lækre produkter eller kom forbi en af vores mange butikker og se, om der var noget, som kunne friste. Vores velkompetente personale står klar til at hjælpe dig.