Tonal

  • 0 Varer fundet

TONAL – Amerikansk mode med attitude

Er du til streetwear med attitude? Så er TONAL helt sikkert mærket for dig. Designeren, Kendall Fuentecilla skabte TONAL i 2016, og siden har unge mænd verden over taget brandet til sig. Det er et hipt Los Angeles mærke, hvor attitude afspejler sig i alle deres styles. Brandet repræsenterer en afslappet stil med masser af coolness og kollektionerne består især af løse t-shirts og oversized sweatshirts. TONAL har fået stor opmærksomhed på de internationale modeblogs, og selvom de på nuværende tidspunkt kun står bag to kollektioner, så er Kendell godt på vej op at popularitetsstigen, når det kommer til streetfashion. Det bliver med garanti et af de brands, som bliver umulige at overse i fremtidens streetwear.

Streetwear med avantgarde grafik

TONAL er opstået i LA's subkulturer og har derfor fundet stor inspiration blandt befolkningsgrupper med en levemåde eller livsstil, som afviger fra den almene del af samfundet. Deres kendetegn er også, at det er stilrent streetwear med et mere enkelt design og få farver. TONAL stilen er derfor gennemgående simpel i sit udtryk, samtidig med at deres trykte grafik sikrer, at brandet skiller sig ud fra mængden og udtrykker dets unikke identitet. TONALS designs er for dem, der mener, at farvede beklædningsgenstande er overvurderet. Kollektionerne afspejler altid enkle nuancer, som der er plads til i enhver ung mands garderobe.

qUINT er eneforhandler af TONAL

Hos qUINT er vi forelskede i dette amerikanske mærke. Derfor er vi også de første og de eneste danske forhandlere af TONAL. Udvalget er derfor begrænset til de mest populære styles, dog er vi stolte af at kunne være frontløbere for brandets udbredelse i Danmark. Streetwear udvikler sig konstant og nye tendenser fremtræder i stilarten. Hos qUINT er vi altid på udkig efter de nyeste tendenser og håndplukker de fedeste styles til dig. Så er du på jagt efter streetwear og urban fashion til den kræsne forbruger, så er du kommet til det helt rigtige sted. TONAL er et fedt brand, som vi er stolte af at kunne forhandle lige her på shoppen. Bliv inspireret af vores udvalg, som er perfekt til den unge mand, der elsker streetwear og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Køb TONAL t-shirts og sweatshirts hos qUNIT

Brandet står bag en række grafiske t-shirts og sweatshirts, som blandt andet er inspireret af post-punk og musikgenre fra slutningen af halvfjerdserne. TONAL tilføjer samtidig et moderne twist til datidens punkstyles. Blandt vores sortiment finder du enkle t-shirst og sweatshirts i sort og hvid med trykt grafik på forsiden. Tjek TONAL ud her på siden eller i din nærmeste qUINT. Hvis du har behov for hjælp i forbindelse med dit køb, så står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit. Er du det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle og tøjentusiastiske team. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare vores kunders spørgsmål – det er uanset om det handler om mode, vejledning eller om online indkøb her på shoppen.