Triwa

  • 0 Varer fundet

Triwa ure - accessories til den uafhængige fyr

Triwa er dedikeret til at forandre forestillingen om et statussymbol. Det skal nemlig være et symbol på stil i stedet for, og dette formår denne svenske virksomhed virkelig at gøre. Triwa er et svensk brand, som producerer ure og accessories i fuld flor, og de udfordrer deres designs ved at blive inspireret af alt det, de egentlig ikke forstår - ved med vilje at misforstå. De har base i Stockholm, hvor deres designstudie befinder sig, og her kalder de det ”svensk nysgerrighed”. Triwa har en bestemt måde at kvalitetsbestemme deres produkter på, og det er ved at spørge dem selv, om de ville gå med dem. Virksomheden bliver altid inspireret af det anderledes og formår dermed at gøre sig unikke på markedet.

Fire venner startede det i 2007 - Triwa

Det hele startede tilbage i 2007, hvor fire venner besluttede sig for at skabe et brand, der skulle designe unikke og personlige ure til alle. De ville gerne forandre urindustrien ved at skabe tidløse designs, kreativ markedsføring samt en moderne distribution. I dag kan du finde disse fede ure i mere en 1200 butikker. Brandnavnet Triwa står for ”TRansforming the Industry of WAtches” - de tør netop skille sig ud fra mængden, og det gør de ved at skabe ure i en fed kombination af både materialer og farver, som du ikke ser ret mange andre steder. Med et Triwa ur har du mulighed for at reflektere netop din individualitet og personlige stil på en kreativ og anderledes måde, når du træder ud ad døren.

 

 

Hold styr på tiden med et Triwa ur

Nogle gange går tiden bare rigtig stærkt, men det ændrer ikke det faktum, at klokken altid vil slå. Vores samfund er i dag så moderne og travlt, at det er vigtigt at holde øje med tiden, da mange aftaler jo afhænger af den. Kunne det så ikke være super lækkert at have et smart Triwa ur til at sidde på håndleddet, så du altid kan tjekke, om du nu også når det hele til tiden? Det synes vi hos qUINT i hvert fald. Med et Triwa ur vil du have en overflod af signalværdi på din arm, som du hurtigt og diskret kan tjekke klokken på, frem for at skulle hive din mobil frem i tide og utide. Er du til et diskret og elegant ur, eller vil du bare have sprælske farver? Dette brand har det hele. Du finder et eksklusivt udvalg lige her i shoppen.

Køb Triwa ur online hos qUINT.dk

Et ur er en vigtig accessory. Ikke alene fordi den hjælper dig med at holde styr på tiden. Det er også et unikt præg, du kan tilføje til dit yndlingsoutfit. Desuden er prisen på et Triwa ur absolut overkommelig, så det skader ikke budgettet helt vildt at købe et par stykker. Find dem lige her i vores webshop eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor du har mulighed for at prøve uret på. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig med et smil på læben samt lidt gode råd om nutidens trends.