Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Tank top & undertrøjer

Tank top, undertrøje, ærmeløs trøje og endda ’wifebeater’ – kært barn har mange navne. Især det sidste, mere humoristiske udtryk har spredt hurtigt og er blevet et gængs slangudtryk for den hvide, sommervenlige trøje. Men lad dig ikke kue af de negative toner, dette udtryk har. Tank toppen er en lækker beklædningsdel, der sagtens kan se stilfuld ud, og som uden tvivl er en nødvendighed om sommeren. Er du træt af grimme tan, som din T-shirt efterlader dig? Så skaf dig en undertrøje og gør dine arme ensfarvede igen. qUINT er et godt sted at starte, da vores udvalg er fyldt med forskellige styles, fancy farver og moderne prints.

Definér dit sporty look med en tank top

Udover at være uhyre nødvendig på de varmeste sommerdage, så kan din tank top give dig et lækkert sporty, og samtidig afslappet look. Har du knoklet i fitnesscenteret hele vinteren? Så udnyt denne mulighed for at vise resultatet frem! Den stramme tank top er nemlig ideel til at fremhæve dine muskuløse overkrop - så forbered dig på at få elevatorblikket fra alle de forbipasserende tøser. Foretrækker du en mindre iøjnefaldende stil, så kan en løsere tank top med print være lige noget for dig. Hos qUINT finder du også et væld af mønstrer, som kan give et unikt udtryk alt efter hvad du er til.

Vælg mellem et hav af tank tops hos qUINT.dk

Din tank top er lige så nødvendig om vinteren som om sommeren. Den er perfekt som undertrøje til din skjorte - især hvis du finder ud af, at den er lettere gennemsigtig. Når sneen begynder at falde, er en undertrøje under t-shirten eller blusen også et must. Din garderobe bør være fyldt med undertrøjer i alle mulige farver, så du er sikker på, at du har en, der matcher til resten af dit outfit. Tag eksempelvis en lækker tank top med mønster eller print, og tilføj en neutral cardigan for et stille og roligt hverdagslook. Eller tag den enkle, hvide undertrøje, og sæt den sammen med et par denimshorts og en sporty cap for et moderigtigt look.

Køb din næste tank top online lige her

Uanset om det er sommer eller vinter, så bør din garderobe have en væld af tank tops i alle mulige farver, så du altid kan sammensætte den helt rigtige kombination. Hos qUINT har vi for din skyld samlet det bedste af det bedste, så nu behøver du ikke længere lede. Vi forhandler kun de mest eftertragtede mærker, eksempelvis Just Junkies og Minimum, og vores sortiment bliver løbende opdateret. Er du i tvivl om din størrelse og pasform, så husk, at du altid kan kigge forbi din lokale qUINT butik. Vores dygtige personale står altid klar til en give dig en hjælpende hånd og besvare alle dine spørgsmål.